Category Povesti Dublate In Romana

Ursul Pacalit de Vulpe Poveste in Romana

20 septembrie 2016 Povesti Dublate In Romana  No comments

vulpea-trimite-ursul-l-balta-dupa-peste

Ursul Pacalit de Vulpe Poveste in Romana, Ursul Pacalit de Vulpe desene animate online dublate in romana, Ursul Pacalit de Vulpe poveste online dublata in romana.
A fost odată o vulpe care nu era mai brează decât alte vulpi viclene. Ea tot căuta cum să facă rost de hrană fără bătaie de cap. Aşa că a pândit şi, simţind după miros că se apropie un om cu peşte, s-a prefăcut moartă în mijlocul drumului.
Omul, credul, a luat vulpea „moartă” şi a pus-o în căruţa cu peşte, sperând ...

Vezi mai mult...

Zdreanta poveste in romana

20 septembrie 2016 Povesti Dublate In Romana  No comments

4wos8y-vko

Zdreanta poveste in romana, zdrenta desene animate online dublate in limba romana, zdrenta poveste online dublata in romana, zdrenta poveste online HD.
Zdreanţă s-a născut pe 25 mai 1942 şi a trăit 16 ani, până în 1958. A fost îngropat în curtea casei familiei Arghezi, însă reprezentanţii Mărţişorului susţin că nu ştiu dacă celebrul căţel a fost îngropat chiar aici unde astăzi este amenajat mormântul său, scrie adevarul.ro...

Vezi mai mult...

Scufita rosie poveste in romana

20 septembrie 2016 Povesti Dublate In Romana  No comments

scufita-rosie

Scufita rosie poveste in romana, scufita rosie desene animate online dublate in rimba romana, scufita rosie poveste online dublata in limba romana.
A fost odată o fetiţă zglobie şi drăgălaşă, pe care o iubea oricine de cum o vedea.
Dar mai dragă decât oricui îi era ea bunicii, care nu ştia ce daruri să-i mai facă. Odată, bunica îi dărui o scufiţă de catifea roşie şi pentru că-i şedea tare bine fetiţei şi nici nu mai voia să poarte altceva pe cap, o numiră de atunci Scufiţa Roşie...

Vezi mai mult...

Alice in Tara Minunilor dublat in romana

16 septembrie 2016 Povesti Dublate In Romana  No comments

alice-in-tara-minunilor

Film online de animatie dublat in limba romana alice in tara minunilor online, alice in tara minunilor povesti pentru copii dublate in limba romana.
Film Animatie Disney Channel Alice in Wonderland / Desene Animate Dublate Alice in Tara Minunilor.
Alice visează la o lume a ei, unde totul ar fi pe dos. Copila cade victimă propriei curiozităţi şi îl urmăreşte pe Iepurele Alb. Ajunsă în Ţara Minunilor, observă că totul e invers faţă de cum ar trebui să fie...

Vezi mai mult...